%s »

Екип

Капиталът на интелекта и опита

Екип от индивидуалности
Ние наемаме специалисти със знания и идеи. Ние развиваме техния потенциал и инвестираме в него. Така design.bg спечели наградите си за маркетингова ефективност, дигитален криейтив, за принос в налагането на бранд и услуги онлайн. Идеите ни и тяхната реализизация получават признания за иновативност.

Маркетингови специалисти, бизнес анализатори, програмисти, дизайнери и навигационни архитекти, аниматори... независимо от позицията, която заемат във фирмата, желанието за работа и пълната отдаденост на специалистите ни са причината за нашата маркетингова ефективност и международни отличия.

Програмата design.bg Технологичен партньор
design.bg стартира програма за партньорство с надежни и креативни компании, които след период на проучване и сертифициране стават част от нашата програма. Така ние предоставяме на клиентите си производствен и технологичен капацитет за посрещане и на най-сложните и мащабни дигитални предизвикателства, като на база на внедрените процедури и сертификация гарантираме качеството и ефективността на крайния продукт и се подписваме под него.

Корпоративна култура
Корпоративната ни култура е изградена върху един прост принцип – да слушаме клиентите си много внимателно. Структурата на организацията ни не допуска липса на честност, доблест, отговорност, уважение и взаимно доверие, както между всички членове на екипа ни, така и в комуникацията с нашите клиенти. Днес след 10 години история, ние още по-силно вярваме, че това е единствения начин за създаване на взаимно доверие с нашите клиенти и партньори и бизнес за десетилетия напред.

personal loans.
Priligy Dosage