%s »

Новини

Дизайн.БГ пусна трети онлайн застрахователен продукт за клиента Дженерали, част от интегрираната платформа online.generali.bg
03 Януари
Екипът на Дизайн.БГ съвместно с клиента Дженерали Застраховане разработи трети онлайн продукт застраховка „Злополука”, като част от проекта online.generali.bg.
За втора поредна година Дизайн.БГ стартира кампанията "Подкрепи твоето училище" във Facebook за клиента Мол Варна
21 Август
Приложението, което екипът ни изработи стартира на 20.08 с нова актрактивна визия и дизайн и вече се радва на засилен интерес от феновете на търговския център. Специално изграденият софтуер със списък на всички училища в града предоставя възможност на феновете за он-лайн гласуване в подкрепа на любимото училище, без да е обвързано с покупка.
Дизайн.БГ създаде мобилна версия на интернет проекта www.mallvarna.bg
15 Юли
На 10.07.2012 г. екипът на Дизайн.БГ стартира нов проект за клиента Mall Varna - мобилна версия на сайта mallvarna.bg- олекотена версия на уеб сайт за сърфиране в интернет през мобилни телефони/ смартфони/
Дизайн.БГ стартира нова игра за клиента Дженерали България във Facebook - "Обичаш да снимаш и обичаш България"
28 Март
На 28.03 Дизайн.БГ пусна нова онлайн игра във Facebook "Обичаш да снимаш и обичаш България" за клиента ни Дженерали България.
Интернет порталът на Авто Юнион АД вече с нова корпоративна визия
24 Януари
Авто Юниън се довери на екипа на Дизайн.БГ за изграждането на своя нов корпоративен облик. Онлайн порталът стартира на 24 Януари и замени досегашната визия на автомобилния холдинг.
Страници:
12345678Следващи »
Payday Loans In Ohio.
Levitra Online