%s »

Новини

Дизайн.БГ стартира онлайн платформа за продажба на Гражданска отговорност за клиента Дженерали България
05 Ноември
На 01.11 Дизайн.БГ стартира интернет проект за онлайн продажба на застраховка Гражданска отговорност ( www.online.generali.bg) за клиента Дженерали България. Онлайн проектът (визуална и маркетинг концепция и web design) е с функционален, модерен дизайн, разработени са креативни концепции за представяне на специфични за бизнесa процедури.
design.bg стартира онлайн игра във Facebook "Fashion Hunters" за клиента Мол Варна
01 Октомври
Специалното Facebook приложение, което екипът ни разработи, дава възможност на участниците да спечелят „GIFT карта” за пазаруване в Мол Варна на стойност 200 лв, а всеки ден участникът с най-добър резултат, ще печели специалната награда за деня.
Дженерали България е сред новите клиенти на Дизайн.БГ
15 Септември
Дженерали България - един от лидерите в застраховането, в т.ч общо застраховане, животозастраховане и закрила здравно осигуряване е сред новите клиенти на Дизайн.БГ.
design.bg пусна Facebook кампания на Mall Varna - "Отново на училище"
01 Септември
design.bg стартира нова оналайн кампания във Facebook за клиента Мол Варна "Back to school", по повод предстоящата кампания съвместно с Община Варна „Отново на училище”. Екипът ни създаде приложение във Фейсбук, което дава възможност на потребителите да гласуват за избрано от тях училище на територията на гр. Варна.
design.bg стартира онлайн кампания във Facebook Пожелай си Подарък за клиента Mall Varna
20 Декември
design.bg стартира онлайн кампания за Mall Varna в социалната мрежа Facebook, следвайки желанието на клиента да зарадва трима души по време на Коледно-новогодишните празници. Приложението, което екипа създаде, дава възможност на Facebook потребителите да участват в онлайн играта „Пожелай си подарък" и да спечелят избраната от тях стока или услуга от списъка с предложения на водещите брандове в търговския център.
The best way to go for you to know the credible Payday Loans Michigan providers.
Buy Cheap Priligy