%s »

Новини

design.bg изгради новия корпоративен облик на клиента Полиграфически комбинат Д.Благоев
15 Март
Клиентът Полиграфически комбинат Д.Благоев се довери на design.bg и за своята нова корпоративна визия, която от скоро е онлайн и замени настоящия им сайт www.poligrafcombinat.bg
Design.bg изгради и интегрира в nivea.bg онлайн платформа за създаване на модели дрехи Angels Star за клиента Beiersdorf Bulgaria
13 Март
На 8 март design.bg представи онлайн уеб проекта Angel Star, част от цялостната е-маркетинг кампания на направление Teens. Идеята на уеб платформата е да ангажира момичетата, да ги направи участници, създатели и по този начин фенове на линията Angelstar. Основната мото на сайта и активността е “Създай своята WOW линия”, което е в тон с концепцията на Anglestar - Да създадеш своя WOW ефект.
Онлайн центърът за обслужване на клиенти на Евроинс Здравно Осигуряване вече и с възможност за изпращане на sms съобщения към здравно-осигурените лица
25 Февруари
За Евроинс Здравно Осигуряване design.bg разработи онлайн център за обслужване на здравно-осигурените лица, който надгради корпоративния уеб проект на компанията, също разработен от design.bg.
design.bg изгради първата в България онлайн борса за продажба на книги на едро в България
08 Февруари
design.bg изгради първата в България онлайн борса за продажба на книги на едро в България за клиента Полиграфически комбинат Димитър Благоев. Създадохме платформа за електронни продажби, изцяло съобразена с естеството на бизнеса на нашия клиент.
design.bg изгради за клиента УМБАЛ Света Марина цялостна информационна система за обслужване на пациентите и посетителите.
05 Февруари
design.bg изгради информационна система за обслужване на пациентите и посетителите в здравното заведение УМБАЛ Света Марина. Целта на софтуера за информационния терминал е мултимедийно представяне на разположението на отделните кабинети и клиники, както и основна информация за тях на база на потребителски заявки за необходимите им данни.
.
Zenegra