%s »

Новини

design.bg изгради новия корпоративен облик на клиента Полиграфически комбинат Д.Благоев
15 Март
Клиентът Полиграфически комбинат Д.Благоев се довери на design.bg и за своята нова корпоративна визия, която от скоро е онлайн и замени настоящия им сайт www.poligrafcombinat.bg
Design.bg изгради и интегрира в nivea.bg онлайн платформа за създаване на модели дрехи Angels Star за клиента Beiersdorf Bulgaria
13 Март
На 8 март design.bg представи онлайн уеб проекта Angel Star, част от цялостната е-маркетинг кампания на направление Teens. Идеята на уеб платформата е да ангажира момичетата, да ги направи участници, създатели и по този начин фенове на линията Angelstar. Основната мото на сайта и активността е “Създай своята WOW линия”, което е в тон с концепцията на Anglestar - Да създадеш своя WOW ефект.
Онлайн центърът за обслужване на клиенти на Евроинс Здравно Осигуряване вече и с възможност за изпращане на sms съобщения към здравно-осигурените лица
25 Февруари
За Евроинс Здравно Осигуряване design.bg разработи онлайн център за обслужване на здравно-осигурените лица, който надгради корпоративния уеб проект на компанията, също разработен от design.bg.
design.bg изгради първата в България онлайн борса за продажба на книги на едро в България
08 Февруари
design.bg изгради първата в България онлайн борса за продажба на книги на едро в България за клиента Полиграфически комбинат Димитър Благоев. Създадохме платформа за електронни продажби, изцяло съобразена с естеството на бизнеса на нашия клиент.
design.bg изгради за клиента УМБАЛ Света Марина цялостна информационна система за обслужване на пациентите и посетителите.
05 Февруари
design.bg изгради информационна система за обслужване на пациентите и посетителите в здравното заведение УМБАЛ Света Марина. Целта на софтуера за информационния терминал е мултимедийно представяне на разположението на отделните кабинети и клиники, както и основна информация за тях на база на потребителски заявки за необходимите им данни.
There are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States.
Zithromax