%s »

Новини

Beiersdorf България e сред новите клиенти на design.bg
12 Януари
design.bg обслужва интернет проектите (nivea.bg и niveaformen.bg) на Beiersdorf Bulgaria - водеща компания за продукти за грижа за кожата, представител за България на най-големият в света бранд за грижа за тялото и лицето - NIVEA. Байерсдорф България е част от Beiersdorf Group.
design.bg - е-Маркетинг партньор на Webit METRIX Conference - събитието, което се проведе на 10.12.2009 г.
11 Декември
design.bg е е-Маркетинг партньор на Webit METRIX Conference - събитие от поредицата конференции на e-Academy Expo & Conferences. Лектори на събитието бяха представители на Gemius, Synovate, Nielsen Online.
design.bg е е-Маркетинг партньор на Webit METRIX Conference - следващото събитие от поредицата конференции на e-Academy Expo & Conferences
25 Ноември
design.bg е е-Маркетинг партньор на Webit METRIX Conference - следващото събитие от поредицата конференции на e-Academy Expo & Conferences. Лектори на събитието ще бъдат представители на Gemius, Synovate, Nielsen Online.
Свободни работни позиции в design.bg
11 Ноември
design.bg търси да назначи старши уеб програмист и системен администратор. Предлагаме възможност за работа и кариера в международна компания с екип от млади и опитни професионалисти.
design.bg е е-Маркетинг и стратегически партньор на единственото по рода си изложение за е-Маркетинг и дигитален бизнес WebIT
12 Октомври
design.bg е е-Маркетинг и стратегически партньор на единственото по рода и мащабите си изложение за е-Маркетинг и дигитален бинес - WebIT, което обхваща региона на Югоизточна Европa. Лектори на конференцията са представители на Google, eBay, PayPal, The Guardian, Bytemobile, MMA Global, IAB Europe и много други. Конферентната програма включва панели, сесии и case studies на теми, свързани със социалните медии и web 2.0, интернет маркетинг, поведенческо таргетиране, управление на съдържанието, електронна търговия, хостинг, медиа иновации, политика 2.0, SEO и др. Повече информация за WebIT - eMarketing & Digital Business Expo for SE Europe, както и регистрация за следващите събития от поредицата конференции на e-Academy Expo & Conferences можете да направите на адрес http://www.webit.bg.
The main criterion for them is your ability to repay any Payday Loans In Wisconsin, they are not interested in your previous attempts, the current one is all that matters.
Deltasone