%s »

Новини

eTimes.bg - първата българска медия за дигиталната индустрия в България
05 Август
Стартира eTimes.bg - първата българска медия за интернет и мобилен маркетинг, реклама, е-Бизнес, социални мрежи и информация за интернет индустрията - новини, анализи, гледни точки и прогнози.
design.bg с първа награда Cyber & Mobile Umbrella за корпоративен уебсайт на Mediamixx 09
09 Юни
Корпоративният уеб сайт на design.bg взе Първа награда Cyber & Mobile Umbrella за най-добра уеб и мобилна реклама за Телекомуникации и технологии на международния фестивал Медиамикс '09 в Албена.
Евролийз Ауто БГ с нов интернет сайт (web design, интерактивен дизайн)
31 Март
На 23 март 2009 г, design.bg представи новият онлайн облик на линзинговата компания Евролийз Ауто БГ в интернет пространството (е-маркетинг за финансови услуги и продукти). Разработеният нов проект (визуална и маркетинг концепция и web design) е с функционален, модерен дизайн, използвани са флаш технологии, разработени са креативни концепции за представяне на специфични за бизнесa процедури и документи.
design.bg обслужва клиенти и на македонския и румънски пазари (web design, интернет маркетинг стратегии и онлайн реклама)
26 Март
Българският финансов холдинг "Еврохолд България“, клиент на design.bg вече няколко поредни години, отново ни се довери, като ни възложи разработването на интернет проект за дъщерното дружество, което компанията наскоро учреди "Евролийз Ауто Скопие" ЕАД, Македония.
М-Тел и Банка ДСК ви канят в първия виртуален финансов симулатор (интернет маркетинг, онлайн реклама, web design)
23 Март
За първи път в България потребителят може да провери колко му струва (в този случай колко печели) от ползването на финансов продукт – ко-брандираната карта на М-Тел и Банка ДСК. Създадената от design.bg дигитална е-маркетинг стратегия за финансов продукт включва още планиране, изграждане на мини сайт (web design) и промоционална е-маркетинг кампания.
loans online .
Buy Kamagra Cheap