%s »

Новини

Vivatel - bTK с нова интернет стратегия и е-маркетинг платформа за продукт. (viral marketing, интернет маркетинг, web flash design)
16 Март
Vivatel-бТК стартира платформа за viral marketing, планирана и разработена от design.bg, на основата на маркетинга на позволението за продукта на Вивател Симпатия. Подобна платформа за първи път се интегрира в маркетинговия микс на телекома. Проектът бе осъществен в партньорство с рекламна агенция Leo Burnett.
Интернет маркетинг на кризата; CeBIT Webciety - как мрежата променя бизнеса и живота ни.
08 Март
CeBIT Webciety завърши, но посланията от форума ще звучат през месеците напред: социалните мрежи и медии се развиват и профилират, интернет маркетингът става все по-важен фактор в маркетинговата стратегия на бранда, сайтовете за електронна търговия все повече се оформят и като места за социализация в мрежата; нови инструменти и стратегии за онлайн реклама и интернет маркетинг;
Банка ДСК и М-Тел са сред новите клиенти на design.bg Studios Bulgaria
23 Февруари
Банка ДСК и М-Тел възложиха на design.bg Studios Bulgaria изграждането на интернет стратегия и онлайн платформа за новата им ко-брандирана кредитна карта. Ангажиментите на design.bg включват изграждане на онлайн стратегия, медиа планиране и viral marketing кампания, уеб дизайн и производство на платформата и мини уеб сайта.
Международна конференция на IPRA за Югоизточна Европа
14 Февруари
На 13 февруари в зала Мусала, хотел Хилтън, София се проведе конференция на Международната Пи Ар Асоциация (IPRA). Сред говорителите бяха Джим Лофтус, политически консултант, съветник в кампанията на Барак Обама, Джо Ханли, IBM Europe, Директор външни връзки, Пламен Русев - основател и управляващ партньор на design.bg Bulgaria и други.
Marketing Innovation Forum (MIF'09)
23 Януари
За поредна трета година design.bg Bulgaria е уеб партньор на Икономедия в провеждането на Marketing Innovation Forum (MIF'09)
The main criterion for them is your ability to repay any Wisconsin Loans Online, they are not interested in your previous attempts, the current one is all that matters.
Xifaxan