%s »

Новини

Vivatel - bTK с нова интернет стратегия и е-маркетинг платформа за продукт. (viral marketing, интернет маркетинг, web flash design)
16 Март
Vivatel-бТК стартира платформа за viral marketing, планирана и разработена от design.bg, на основата на маркетинга на позволението за продукта на Вивател Симпатия. Подобна платформа за първи път се интегрира в маркетинговия микс на телекома. Проектът бе осъществен в партньорство с рекламна агенция Leo Burnett.
Интернет маркетинг на кризата; CeBIT Webciety - как мрежата променя бизнеса и живота ни.
08 Март
CeBIT Webciety завърши, но посланията от форума ще звучат през месеците напред: социалните мрежи и медии се развиват и профилират, интернет маркетингът става все по-важен фактор в маркетинговата стратегия на бранда, сайтовете за електронна търговия все повече се оформят и като места за социализация в мрежата; нови инструменти и стратегии за онлайн реклама и интернет маркетинг;
Банка ДСК и М-Тел са сред новите клиенти на design.bg Studios Bulgaria
23 Февруари
Банка ДСК и М-Тел възложиха на design.bg Studios Bulgaria изграждането на интернет стратегия и онлайн платформа за новата им ко-брандирана кредитна карта. Ангажиментите на design.bg включват изграждане на онлайн стратегия, медиа планиране и viral marketing кампания, уеб дизайн и производство на платформата и мини уеб сайта.
Международна конференция на IPRA за Югоизточна Европа
14 Февруари
На 13 февруари в зала Мусала, хотел Хилтън, София се проведе конференция на Международната Пи Ар Асоциация (IPRA). Сред говорителите бяха Джим Лофтус, политически консултант, съветник в кампанията на Барак Обама, Джо Ханли, IBM Europe, Директор външни връзки, Пламен Русев - основател и управляващ партньор на design.bg Bulgaria и други.
Marketing Innovation Forum (MIF'09)
23 Януари
За поредна трета година design.bg Bulgaria е уеб партньор на Икономедия в провеждането на Marketing Innovation Forum (MIF'09)
Payday Loans In New Jersey.
Zenegra