%s »

Новини

design.bg стартира онлайн кампания във Facebook Пожелай си Подарък за клиента Mall Varna
20 Декември
design.bg стартира онлайн кампания за Mall Varna в социалната мрежа Facebook, следвайки желанието на клиента да зарадва трима души по време на Коледно-новогодишните празници. Приложението, което екипа създаде, дава възможност на Facebook потребителите да участват в онлайн играта „Пожелай си подарък" и да спечелят избраната от тях стока или услуга от списъка с предложения на водещите брандове в търговския център.
1735 човека взеха участие в международния интернет проект за Най-влиятелните Интернет Личности, създаден от design.bg
15 Декември
design.bg, съвместно с Почетният Борд на програмата за Посланици на Webit създадоха проект за Най-влиятелните Интернет Личности (http://influence.webitexpo.com ), който имаше за цел да открие и покаже кой са най-влиятелните хора в Интернет пространството на Централна и Източна Европа.
design.bg представи новият онлайн корпоративен облик на холдинговото дружество Еврохолд България
16 Ноември
design.bg представи новият онлайн корпоративен облик на водещата компания Еврохолд България в интернет пространството (интернет е-маркетинг за финансови / застрахователни услуги и продукти). Разработеният нов проект (визуална и маркетинг концепция и web design) е с функционален, модерен дизайн, разработени са креативни концепции за представяне на специфични за бизнесa процедури и документи.
design.bg създаде интернет проекта Webit Ambassadors, част от партньорството си с e-Академия
20 Октомври
design.bg съвместно със e-Академия, организатор на събитията Webit съзадоха интернет проекта Webit Ambassadors (http://ambassadors.webitexpo.com), който има за цел да популяризира основните принципи и стремежи на IAB Европа.
Design.bg изгради новата корпоративна визия на Mall Varna
20 Август
Клиентът Mall Varna се довери на design.bg за своят нов корпоративен облик, който от скоро е онлайн и замени настоящия им сайт mallvarna.bg
Страници:
123Следващи »
unsecured personal loans .
Viagra No Prescription