%s »

Дилърът на Toyota - TM Auto възложи на design.bg интернет обслужването на бранда

01 Декември

ТМ Ауто дилър на Toyota възложи на design.bg разработването на интернет стратегия за бранда. Като първа стъпка design.bg създаде уеб сайт за компанията с опции за онлайн промоции и продажби.

Сайтът е изграден върху изключително гъвкава платформа, като системата за управление на съдържанието (CMS) позволява пълен контрол върху всеки детайл от интернет проекта. Планирани и разработени са маркетингови инструменти за онлайн промоции, автооказион, представяне на отделните модели автомобили на Toyota, интегрирана е система за онлайн разговори с клиенти в реално време.

Социалните медии и мрежи, както и използването на мини уеб сайт платформи и други дигитални инструменти, са част от цялостното интернет маркетинг обслужване за бранда.

Възможностите за корпоративна комуникация и диалог с клиентите, които социалните медии и мрежи предоставят за автомобилната индустрия в България, ще бъдат част от тактическите стъпки в осъществяването на е-маркетинг концепцията, планирана от design.bg.

Посетете сайта  http://www.tmauto.bg/ и се запознайте с Toyota и TM Auto.

Ако искате да следите и първи да научавате за новите елементи от интернет маркетинг стратегията за Toyota - TM Auto, можете да се абонирате за нашия бюлетин от тук.

Коментари

До момента няма коментари за тази статия

Твоят коментар

Само регистрирани потребители могат да изпращат коментар. Ако не сте регистриран, моля регистрирайте се!

Е-mail:
Парола:
Коментар:
 

 

Тoyota уеб сайт, интернет маркетинг
Интернет сайт - платформа за интернет комуникация, обслужване на клиенти, онлайн промоции и продажби.

Клиент

There are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States.
Zithromax