%s »

design.bg е е-Маркетинг и стратегически партньор на единственото по рода си изложение за е-Маркетинг и дигитален бизнес WebIT

12 Октомври

design.bg е е-Маркетинг и стратегически партньор на единственото по рода и мащабите си изложение за е-Маркетинг и дигитален бинес - WebIT - eMarketing & Digital Business Expo for SE Europe, което обхваща региона на Югоизточна Европа - България, Румъния, Сърбия, Гърция, Словения, Хърватска, Молдова, Турция, Украйна, Македония, с общо население над 150 милиона души.

Организатор на изложението е е-Академи - международен образователен институт с правителствен лиценз за център за професионално обучение в областите управление и е-маркетинг.

Събитието се проведе на 7 и 8 октомври 2009 г. в Национален Дворец на Културата (НДК), София, България – най-големия конгресен център на Балканите.

Сърцето на WebIT e The Main Stage, където влиятелни лидери в бранша обсъждат съвременните интегрирани маркетинг комуникации. WebIT ви среща с водещи експерти от цял свят, които говорят по най-горещите теми на съвременните интегрирани маркетинг комуникации и дигиталната социална среда.

Лектори на конференцията са представители на Google, eBay, PayPal, The Guardian, Bytemobile, MMA Global,  IAB Europe и много други. Конферентната програма включва панели, сесии и case studies на теми, свързани със социалните медии и web 2.0, интернет маркетинг, поведенческо таргетиране, управление на съдържанието, електронна търговия, хостинг, медиа иновации, политика 2.0, SEO и др.

7 и 8 Октомври 2009 г, зала 3 на НДК събра и най-добрите компании на дигиталния пазар от региона като изложители. Сред изложителите, разбира се, беше и design.bg Bulgaria.

Пламен Русев, който освен управляващ директор на design.bg Bulgaria е и председател на e-Academy (организатор на WebIT) също беше един от лекторите в конферентната част.

Повече информация за  WebIT - eMarketing & Digital Business Expo for SE Europe, както и регистрация за следващите събития от поредицата конференции на e-Academy Expo & Conferences можете да направите на адрес http://www.webit.bg.

Коментари

До момента няма коментари за тази статия

Твоят коментар

Само регистрирани потребители могат да изпращат коментар. Ако не сте регистриран, моля регистрирайте се!

Е-mail:
Парола:
Коментар:
 

 

WebIT
WebIT - изложение за е-Маркетинг и дигитален бизнес
There are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States.
Deltasone