%s »

Design.bg изгради новата корпоративна визия на Mall Varna

20 Август
Клиентът Mall Varna се довери на design.bg за своят нов корпоративен облик, който от скоро е онлайн и замени настоящия им сайт mallvarna.bg

Разработеният нов проект (визуална и маркетинг концепция и web design) е с функционален, модерен дизайн, използвани са флаш технологии, разработени са креативни концепции за представяне на специфични за бизнесa процедури и документи.

Проектът представлява уеб-базирано бизнес решение за представяне на Мол Варна и търговските обекти в него- Магазини, Забавления, Заведения, управления на рекламни карета, системи за промоции, актуална и удобна кино програма, галерии към новини и събития, разработена изцяло на флаш технология интерактивна карта с възможност за разглеждане на обектите по типове и категории за всеки етаж.

Проектът на Mall Varna съдържа и специализиран модул за Наематели, който е свързан с клиентския и административния модул. Чрез него наемателите имат възможност да публикуват промоции, предложения за подаръци, свободни работни позиции, както и да редактират личната си страница. Наемателите могат да изпращат и заявка за участие в маркетингови събития, както и месечни финансови отчети.
Модулът позволява и комуникация с екипа на Mall Varna чрез получаване на съобщения при одобрение на изпратената от наемателите информация.

Съдържанието на цялата е-бизнес платформа изцяло се управлява от разработена по проекта система за управление на съдържанието, която позволява на нашия клиент не само да актуализира информацията в клиентската част на проекта, но и да управлява изцяло всички процеси, извършени през нея. Административният панел позволява обработка и публикуване на изпратената от Наемателите информация.

Системата дава решение на всички потребности на служителите и Наемателите на Mall Varna от глeдна точка на отчетност, делигиране на права и лимити, проучвания и анализи на потребителското поведение.
Интерфейсните решения и функционалности на проекта са направени в посока максимално улеснение на работата за служителите и Наемателите на Mall Varna.

Предстои разработването и на допълнителен модул за Vip клиенти, които ще съдържа специални и атрактивни предложения.

Коментари

До момента няма коментари за тази статия

Твоят коментар

Само регистрирани потребители могат да изпращат коментар. Ако не сте регистриран, моля регистрирайте се!

Е-mail:
Парола:
Коментар:
 

 

Today, Ohio Payday Loans are legitimate, but there are illegal transactions that are still on the rise.
Cialis