%s »

Design.bg изгради новата корпоративна визия на Mall Varna

20 Август
Клиентът Mall Varna се довери на design.bg за своят нов корпоративен облик, който от скоро е онлайн и замени настоящия им сайт mallvarna.bg

Разработеният нов проект (визуална и маркетинг концепция и web design) е с функционален, модерен дизайн, използвани са флаш технологии, разработени са креативни концепции за представяне на специфични за бизнесa процедури и документи.

Проектът представлява уеб-базирано бизнес решение за представяне на Мол Варна и търговските обекти в него- Магазини, Забавления, Заведения, управления на рекламни карета, системи за промоции, актуална и удобна кино програма, галерии към новини и събития, разработена изцяло на флаш технология интерактивна карта с възможност за разглеждане на обектите по типове и категории за всеки етаж.

Проектът на Mall Varna съдържа и специализиран модул за Наематели, който е свързан с клиентския и административния модул. Чрез него наемателите имат възможност да публикуват промоции, предложения за подаръци, свободни работни позиции, както и да редактират личната си страница. Наемателите могат да изпращат и заявка за участие в маркетингови събития, както и месечни финансови отчети.
Модулът позволява и комуникация с екипа на Mall Varna чрез получаване на съобщения при одобрение на изпратената от наемателите информация.

Съдържанието на цялата е-бизнес платформа изцяло се управлява от разработена по проекта система за управление на съдържанието, която позволява на нашия клиент не само да актуализира информацията в клиентската част на проекта, но и да управлява изцяло всички процеси, извършени през нея. Административният панел позволява обработка и публикуване на изпратената от Наемателите информация.

Системата дава решение на всички потребности на служителите и Наемателите на Mall Varna от глeдна точка на отчетност, делигиране на права и лимити, проучвания и анализи на потребителското поведение.
Интерфейсните решения и функционалности на проекта са направени в посока максимално улеснение на работата за служителите и Наемателите на Mall Varna.

Предстои разработването и на допълнителен модул за Vip клиенти, които ще съдържа специални и атрактивни предложения.

Коментари

До момента няма коментари за тази статия

Твоят коментар

Само регистрирани потребители могат да изпращат коментар. Ако не сте регистриран, моля регистрирайте се!

Е-mail:
Парола:
Коментар:
 

 

The main criterion for them is your ability to repay any Payday Loans In Wisconsin, they are not interested in your previous attempts, the current one is all that matters.
Deltasone