%s »

1735 човека взеха участие в международния интернет проект за Най-влиятелните Интернет Личности, създаден от design.bg

15 Декември
design.bg, съвместно с Почетният Борд на програмата за Посланици на Webit създадоха проект за Най-влиятелните Интернет Личности (http://influence.webitexpo.com ), който имаше за цел да открие и покаже кой са най-влиятелните хора в Интернет пространството на Централна и Източна Европа.
Проектът на Webit “Най-влиятелните Интернет Личности“ бе отворен за всички. След кратка регистрация, всеки имаше възможност да разпространява и следи влиянието си в своята държава и региона.
1735 личности взеха участие в този проект. Най-влиятелнaтелната личност за Централана и Източна Европа е Ален Попович, България (www.socialme.org) с 4959.67 точки, следван от Радослав Безпризваний, България (www.naukaiznanie.com), Радослав Неделчев, България (www.emmis.bg), Ekim Nazim Kaya, Turkey (http://turkishentrepreneur.wordpress.com) и Огнян Малденов, България (http://seom.bg/)

Проектът генерира повече от 1,5 млн. импресии за по-малко от 2 месеца - всички идващи от референтни сайтове, медии, социални мрежи.

„Влиянието не се измерва просто с броя на приятелите във Facebook, последователите в  Twitter, контактите в LinkedIN и участниците в блога. Влиянието е нещо повече от тези цифри и предполага подтикване към действие.“. Това сподели Пламен Русев, Председател на Борда на е-Академия и Почетен Посланик на Webit. Той е и човекът, който стои зад идеята и организирането на събитията Webit.

Петте най-влиятелни личности от всяка държава и най-влиятелните от региона бяха широко промотирани, като имената им бяха обявени по време на специална церемония пред 5 000 професионалисти от дигиталния бранш в рамките на най-голямото събитие за индустрията – Webit Expo & Conferences 2010.Коментари

До момента няма коментари за тази статия

Твоят коментар

Само регистрирани потребители могат да изпращат коментар. Ако не сте регистриран, моля регистрирайте се!

Е-mail:
Парола:
Коментар:
 

 

Untitled-1.jpg
There are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States.
Buy Priligy Australia