%s »

Дизайн.БГ създаде мобилна версия на интернет проекта www.mallvarna.bg

15 Юли
На 10.07.2012 г. екипът на Дизайн.БГ стартира нов проект за клиента Mall Varna - мобилна версия на сайта www.mallvarna.bg- олекотена версия на уеб сайт за сърфиране в интернет през мобилни телефони/ смартфони/

Функционалностите в мобилната версия са организирани по начин, който взема атоматично информацията от официалната версия на сайта.
Съдържанието влючва основно текстова част на сайта с цел по-бързо зареждане и спестяване на трафик. Използвани са минимални изображения - лога и постери на филмите.

Елементите на мобилната версия на mallvarna.bg включват:
- основна снимка (лого)
- основните категории - магазини, заведения,забавления, кино с възможност за разглеждане по категории както и за търсене
- контакти, вкючващи интерактивна мобилна карта, която намира настоящата локация на потребителя ( след като той разреши да бъде открит, чрез настройките си на мобилния си телефон) и показване пътя до Мол Варна. Опция да се вижда местонахождението, без да е разрешено споделянето на локация.
- опция за смяна на български и английски език
- хиперлинкове към фенстраниците в социалните мрежи Facebook и Tweeter
- възможност за споделяне в социалните мрежи.

Проектът е изграден чрез оптимизиран програмен код, който дава възможност за бързо зареждане, което прави мобилната версия 10 пъти „по-лека” в сравнение с тази на компютър.
Разработена е технология, която автоматично разпознава/засича мобилните устройства. 

Коментари

До момента няма коментари за тази статия

Твоят коментар

Само регистрирани потребители могат да изпращат коментар. Ако не сте регистриран, моля регистрирайте се!

Е-mail:
Парола:
Коментар:
 

.
Generic Propecia 1mg