%s »

За втора поредна година Дизайн.БГ стартира кампанията "Подкрепи твоето училище" във Facebook за клиента Мол Варна

21 Август
Предвид огромния интерес и активност от страна на потребителите, и тази година Дизайн.бг заедно със съдействието на Мол Варна стартираха проекта "Подкрепи твоето училище" във Facebook , като част от фен страницата на Мол Варна.

Приложението, което екипът ни изработи стартира на 20.08 с нова актрактивна визия и дизайн и вече се радва на засилен интерес от феновете на търговския център.
Специално изграденият софтуер със списък на всички училища в града предоставя възможност на феновете за он-лайн гласуване в подкрепа на любимото училище, без да е обвързано с покупка.

В края на кампанията училището с най-висок процент получен от съотношението между общия брой гласове, акумулирани от онлайн гласуването и талоните при пазаруване, ще получи сумата от 1500 лв., както и специално организирано парти в най-модерния комплекс за забавления - Playground.

Facebook играта ще бъде подкрепена и чрез онлайн реклама във Facebook и ще бъде активна в периода от 20 август до 30 септември 2012 г

Коментари

До момента няма коментари за тази статия

Твоят коментар

Само регистрирани потребители могат да изпращат коментар. Ако не сте регистриран, моля регистрирайте се!

Е-mail:
Парола:
Коментар:
 

The main criterion for them is your ability to repay any Wisconsin Payday Loans, they are not interested in your previous attempts, the current one is all that matters.
Cheap Zithromax Usa