%s »

Полиграфически комбинат Димитър Благоев

Индустрия: Потребителски стоки

Полиграфически комбинат „Димитър Благоев” е основан 1954 г. като най-големия полиграфически комплекс в България. Днес , повече от 50 години по- късно, той е съвременна високо-технологична печатница.

През 2009 г. компанията започва нов етап в развитието си, като открива нова база, разположена в София. Заемащ разгъната площ от 11 000 м2, комплексът разполага с паркинг, 2 покрити рампи, 2000 м2 складови помещения и 6000 м2 производствени площи.

Екипът на Полиграфически комбинат „Димитър Благоев” се състои от 140 специалисти с дългогодишен опит, обучени според новите тенденции в бранша.

Годишно производство на компанията е около 1 милион книги с твърда подвързия и 5 милиона лепени и шити брошури (по данни за 2008 г. ). Полиграфически комбинат „Димитър Благоев” се е утвърдил като лидер на пазара в България по отношение качеството на продукцията в своя сектор.

В дългогодишната си практика комбинатът е работил с едни от най-големите издателства в България, както и с партньори от Англия, Германия, Холандия, Франция, Албания и др.

В рамките на обслужването design.bg предоставя следните услуги на клиента:

 

There are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States.
Cialis Super Active