%s »

Mall Varna

Индустрия: Потребителски стоки
   
Мол Варна е един от най-посещаваните търговски обекти във Варна и региона, осигуряващ разнообразни възможности за прекарване на свободното време, за пазаруване и развлечения, подходящи за всяка възрастова група.

На територията на Мол Варна, функционират 150 търговски обекта, в които се предлагат стоки на над 200 световноизвестни марки. Богата селекция от спортни и casual облекла, официални тоалети, обувки, аксесоари и бижута, стоки за дома, Луксозни кафенета и кафе – сладкарници, коктейл бар, заведения за бързо хранене които могат да удовлетворят всеки вкус.
   
Сред атракциите в комплекса са едно от най-модерно оборудваните кина във Варна – Кино Арена с 8 кинозали със 1 300 места, 3D кино, Playground - обособенa зонa с последно поколение аркадни игри и др.

Консултантския екип на design.bg създаде е-маркетинг концепция за новото корпоративно представяне на Мол Варна, в резултат на което създаде уеб-базирана платформа с функционален, модерен дизайн, в която са използвани флаш технологии, разработени са креативни концепции за представяне на специфични за бизнесa процедури и документи.
   
В рамките на обслужването design.bg предоставя следните услуги на клиента:

 
There are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States.
Clomid