%s »

Тандем

Индустрия: Потребителски стоки
Месопреработвателна фирма „Тандем В“ ООД е създадена през 1993 г. Компанията бързо се утвърждава на българския пазар чрез продукти по традиционни български рецепти без компромиси в качеството. Името и`бързо се превръща в символ за висококачествени месни продукти. Първите и най- популярни артикули са кайма и кренвирши, като постепенно портфолиото на „Тандем” се разширява до 80 продукта.

Интернет проекта Тандем - модерно и отговарящо на качествата на продуктите Тандем интернет присъствие.

Консултантите на design.bg извършиха анализи и проучвания с цел изграждане на е-маркетинг концепция за предстоящото уеб представяне.

Търговската марка Тандем е символ на качество и дългогодишна традиция в производството и предлагането на месни продукти, направени от истинско месо; качествена опаковка; отличен търговски външен вид; продуктово разнообразие. В резултат на проучванията стана известно, че акцентът следва да се постави върху лоялността на клиентите към марката.

Концепцията, заложена в проекта се базира на основната характеристика на Интернет - масовата персонификация. Хората, които купуват и консумират продукти Тандем са от един клуб – могат да бъдат облъчвани по един и същ начин. Остава да ги познаваме. Те трябва да станат част от един проект, различен от останалите и ние да можем да ги стимулираме. Като знаем кои са, ще им предлагаме и ще правим специални неща само за тях.

В рамките на обслужването design.bg предоставя следните услуги за клиента:The main criterion for them is your ability to repay any Payday Loans In Wisconsin, they are not interested in your previous attempts, the current one is all that matters.
Buy Online Priligy