%s »

Платформи за електронна търговия и е-Бизнес

Ние създаваме мобилен e-business, чиято платформа е изцяло съобразена с естеството на бизнеса на клиентите ни. Ние интегрираме нови идеи и бизнес модели, но винаги базираме предложенията и решенията си върху доказани инструменти и платформи. Нашите услуги са изградени така, че решенията ни за електронна търговия (e -commerce) и онлайн продажби да могат да бъдат лесно интегрирани с други back-end системи (ERP, CRM, и др).

Никакви шаблонни решения

Новите идеи са наше предизвикателство. Тайната за успеха на design.bg е, че ние винаги насърчаваме клиентите си да имат по-големи очаквания към онлайн услугите и решенията за електронна търговия (e-commerce) и продажби, които им предоставяме, независимо колко трудно изглежда на пръв поглед да бъдат постигнати и оправдани. По този начин не разчитаме само на познатите ни схеми за успех и не се ограничаваме до определени услуги или индустрии, за които да работим. Ние винаги сме готови да прегърнем поредното предизвикателство, независимо колко е необичайно и единствено по рода си.

Концепциите на нашите услуги и решения следват концепциите на бизнес моделите на нашите клиенти.
Ние изграждаме онлайн уеб решения, чиито конструкция и функционалности отговарят на изискванията на индустрията, за която ги правим и много често на уникални бизнес модели. Застраховки се продават различно от заеми и кредитни карти, самолетни билети от електроника – ние разбираме тези нюанси и знаем как да „преведем“ тези различия в бизнес нуждите на езика на технологиите и интернет потребителя.

Уникалното онлайн потребителско усещане за бранда. Продажбата на продукти и услуги в интернет не е само цена и описание. Тя е визуална концепция, функция и стратегия на дигитално обслужване. Това е ефектът на общото впечатление и усещане, което потребителят получава при онлайн досега с бранда, продукта или услугата. В тази област design.bg има изключителен опит и многобройни примери за компетентни и високоефективни онлайн решения.

Интеграция на уеб услугите с back-end системи. design.bg помага на клиентите си да изградят и поддържат реален бизнес в интернет. Ние интегрираме онлайн решенията, които изграждаме с услуги и информация от финансово-счетоводни, складови и други системи и модули на клиента. CRM системите които създаваме могат да бъдат използвани за управление на комуникацията с клиенти, за осъществяване на промоции, както и за анализи и отчети.

Автоматизация на процеса на продажби. Ние изграждаме решения - уеб проекти, интранет и интернет сайтове, които в пълна степен автоматизират бизнес процеси, продажби и др, като могат да обхващат, както различни звена вътре в компанията, така и извън нея (традиционни и интернет партньори, доставчици и търговци например).

Генериране на трафик и продажби.
design.bg има доказан опит в областта на резултативния маркетинг. Ние помагаме на клиентите си в промотирането на услуги чрез различни дигитални и интернет канали, като крайната ни цел е заявка за покупка или директна  продажба. Нашето възнаграждение в тези случаи зависи от постигнатите резултати.

Ние носим отговорност

Доказани технологични платформи. Ние нямаме технологични ограничения в осъществяването на бизнес идеите на нашите клиенти.  Технологичните е -бизнес решения, които предлагаме на нашите клиенти са такива, които бихме изградили и интегрирали, ако ние бяхме управители на техните компании.

Перспективата за сигурно изграждане. Сериозен уеб проект не би оцелял без промени и нови функционалности дори и за седмица. design.bg работи с клиентите в дългосрочен план, гарантиращ сигурност на изградените решения. Поръчвайки изграждането на уеб проект на design.bg, вие получавате възможността да използвате нашите познания и опит в оптимизирането на интернет представянето в технически, маркетингов и бизнес план, което означава високи нива на маркетингова ефективност и повече продажби, при по-ниска цена за поддръжка.

Интересни и полезни допълнителни услуги. design.bg е експерт в областите изследване и емпирична оптимизация на използването на уеб услуги. Нашето ноу-хау дава на клиентите ни уникална възможност да анализират дадена структура на уеб страница (навигация, директорийна структура на продуктите/услугите, информационна архитектура и съдържание и др. На база на програмата ни „design.bg technology partners” предоставяме и други услуги в т.ч управленски и консултантски услуги относно изграждане и поддръжка на необходимата IT инфраструктура.


Свържете се с нас и ние ще ви помогмен в планирането, изграждането и поддръжката на ефективни платформи за електронна търговия, CRM и други дигитални решения за вашия бизнес.

.
Tadacip